Get Adobe Flash player

Merirosvot Juhlapalvelu

Synttärit, pitopalvelu, yritystilaisuudet...

Merirosvot järjestää tilaisuuksia mahtavissa puitteissa, kiinnostavien eläinten parissa. Valikoimistamme löytyy herkullisia tarjoiluvaihtoehtoja, hauskoja ohjelmanumeroita, mukaansatempaavia opastuksia sekä eläintenruokintoja.

Järjestämme tilaisuuksia  SEA LIFE Helsingissä, trooppisessa puutarhassa Gardeniassa, Akvaariokeskus Maretariumissa sekä myös koti- ja yritystiloissa. Merirosvot tarjoaa elämyksellisiä juhlia kaiken ikäisille.

yritystilaisuuksia

Juhlapakettimme sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Yrityksille ja muille ryhmille on tarjolla useita erilaisia juhlapaketteja. Vietä kanssamme ikimuistoiset synttärit, polttarit, valmistujaiset, asiakastilaisuudet, promootiot, yritystilaisuudet, pikkujoulut...

Merirosvojen järjestämät synttärit ovat olleet ja ovat yhä kovassa suosiossa. Ohjelmia ja teemoja päivitetään jatkuvasti ja ammattitaitoiset vetäjämme takaavat onnistuneet synttärit.

Yrityksille ja yhdistyksille suunnatut yritystilaisuudet ovat kokonaisuuksia elämyksellisissä tiloissa. Kauttamme saat pitopalvelun, juhlatilan sekä ohjelmapalvelut. Vietä onnistuneet yritystilaisuudet kanssamme.

Merirosvot Juhlapalvelun pitopalvelu on erikoistunut teemallisiin buffet-ratkaisuihin ja näyttäviin kokonaisuuksiin.

UUTTA 2013!

Merirosvot ovat laajentaneet toimintaansa ja saaneet itselleen uuden juhlatilan Espoosta.

Villa ÅkerblomHäät, synttärit, yritystilaisuudet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Åkerblom – elämyksellinen kokous- ja juhlatila meren rannalla. Merirosvot ovat laajentaneet toimintaansa ja saaneet itselleen uuden juhlatilan Espoosta. Villa Åkerblom sijaitsee merellisessä Ruukinrannassa, Espoossa. Huvila tarjoaa hyvät ja persoonalliset puitteet pienistä perhejuhlista isompiin asiakastilaisuuksiin. Toimivien kokous- ja edustustilojen lisäksi ikkunoista aukeava merinäköala ja tunnelmallinen ilta kaakeliuunin lämmössä tekevät vierailustasi aidosti ainutlaatuisen. Viettäkää kanssamme häät, yritys- ja asiakastilaisuudet, kokoukset ja muut merkkipäivät. Ottakaa yhteyttä ja tulemme mielellämme esittelemään uutta juhlatilaamme teille.

Tervetuloa juhlimaan!